VERWARMING & SANITAIR

VERWARMING

De keuze van verwarmingsinstallatie hangt af van verschillende factoren, zoals  de mogelijkheden van de woonst, de bestaande verwarmingsinstallatie, de gezinssamenstelling en persoonlijke voorkeur. Wij adviseren u graag bij het maken van de juiste keuze.

Met vloerverwarming creëert u meer ruimte in huis en heeft u een zalig warmtegevoel overal in de woonruimte. U verbruikt ook minder energie, daar er een minder hoge keteltemperatuur vereist is dan met traditionele radiatoren.  Vloerverwarming is wel minder geschikt voor ruimtes waar u overdag weinig tijd doorbrengt.  Dus voor een echt efficiënte verwarming zijn radiatoren in bijvoorbeeld slaapkamer en badkamer toch onmisbaar.

Plant u renovatiewerken? Dan kan u perfect renoveren met radiatoren aangezien u gebruik kan maken van bestaande leidingsystemen. Designradiatoren kunnen naast het verwarmen van de woning nog een extra accent geven aan het interieur. Anderzijds kan een handdoekdroger in de badkamer een onmisbaar radiatoraccessoire betekenen en het laat toe om de ruimte op kortere tijd snel warm te krijgen.

Ook een pelletkachel kan gekozen worden om (bij) te verwarmen. Zo is het verwarmen met pellets goedkoper dan met gas of stookolie.  De vlam van een pelletkachel is even gezellig als die van een houtkachel, maar een pelletkachel kan volledig automatisch werken en is daardoor een pak gemakkelijker in gebruik.

Onze meest geplaatste verwarmingsinstallaties zijn van de merken IthoDaalderop en Vaillant.

SANITAIR

Projects sancv voorziet u van alle mogelijke sanitaire installaties en zorgt eveneens voor alle onderhoud en herstellingen. Het kan hierbij gaan om herstellen en plaatsen van wc’s, afvoerbuizen leggen, aansluiten van warm en koud water, herstellen van sifons, plaatsen of vervangen van kranen, vervangen ligbad door een douche, ….

Wij adviseren u graag bij het uitzoeken van nieuw sanitair.